23. mai 2015

Pynt fra stranden!


Hei!

For en dag! 
For første gang i år tror jeg, så kjentes det virkelig som sommer i dag. Vi har vært på gartneriet i dag og hos fiskehandleren på brygga. Så det ble både grillet kveite og rabarbrapai. Så sommerlig og heeeeeerlig! Vi tok en tur på stranda først på dagen. Da satt jeg bare med kaffekoppen og så på seilbåter. Kunne ha suttet mye lenger, helt nydelig. Bare sitte å la tankene vandre. Det gjør jeg alt for sjelden om dagen! Vi jaktet egentlig på fine steiner. Har et prosjekt på gang som jeg fant (selvfølelig) på Pinterest. Får se om det blir ferdig i morgen kanskje… Men jeg begynte å lasse på med drivvedpinner også. Var jo så mange fine! Så nå pynter de opp på terrassen. Hvor mange av dere klarer å være på en strand uten å plukke med dere noe? Ikke jeg i hvert fall. Helt umulig. :)

Nyt kvelden, blogges snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar