24. mai 2015

R på veggen!


Hei!

Vi gratulerer oss selv siden vi endelig, etter to år, har fått opp R:en på veggen i stua. Ting går ikke alltid veldig fort her hjemme men man får være glad for at det skjer noe i det hele tatt. ;) 
R:en er fra Marquee.no.

Vi bestemmer alt sammen når det gjelder hvordan det skal se ut her hjemme. Litt av alle som bor her må det være. (Dette er forresten første bokstav i vårt etternavn. :) Må le av oss når vi henger opp noe f. eks. Trygve holder og jeg sier sånn cirka: "Nei en m.m. den veien, nei 1,7 cm oppover. Hehe. 

Hvem er det som bestemmer hos dere? Er dere uenige eller enige når det gjelder innredningen?
Nå må det jobbes litt her hjemme, vi blogges! 

4 kommentarer:

 1. Annette Fosse Karlsen25. mai 2015 kl. 07:22

  Jeg bestemmer :-) Når det gjelder sofainnkjøp (der det er snakk om comfort) er mannen med å bestemme. Tror det betyr lite for han om duken er blå eller hvit, tapetet er rosa eller lilla, golvteppet er flerfarget eller ensfarget :-) (han regner vel med at jeg ikke finner på de store "sprellene"! :-) )

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja sånn er det nok for mange. Det er jo jeg som pynter og ordner hele tiden på bordene og rundt omkring og da bryr seg ikke mannen i det hele tatt. Da tror jeg det er litt sånn som du sier at de sier i fra om noe blir helt crazy. Tror faktisk ikke at han legger merke til de små pynteforandringene heller for å være helt ærlig... Håper flere vil svare, det er gøy å høre om ! :)

   Slett
 2. Er nok jeg som får siste ordet her,men forhører meg alltid med han om han har en mening om det.
  Men til syvende å sist bruker han å si,det er jo du som har peiling på dette ;)
  Så for det meste er det nok jeg som bestemmer,men vi er to om det.
  Ha en fin mandag
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjenner igjen noe av det der Christina! Tusen takk for kommentar. :)

   Slett