29. juni 2015

Leveggen!


Hei hei! 

Endelig har jeg fått på plass litt ting ved leveggen som funker. Noen ganger blir man bare ikke fornøyd. Kjenner du deg igjen? Men så flytter man på ting, ordner og roter rundt og så kommer man plutselig på hva som funker og ikke. Jeg synes nesten alltid at jeg må fjerne ting for å bli fornøyd. Kill your darlings er et bra uttrykk. Funker alltid.

Vi har jo ikke kommet noe lenger angående å bygge vinterhage. Vi tenkte jo egentlig at denne leveggen skulle være første vegg i en innglasset veranda. Men så får vi ikke bestemt oss for hvordan vi i så fall skal gjøre det, så nå har jeg slått meg litt til ro med at det er en levegg så lenge. Funker bra når det regner så lite som det har gjort i det siste. Og mer finvær på gang hører jeg, nydelig. Nå kommer sommeren! :)

Blogges!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thank you Monique! I hope you too enjoy summer! :)

   Slett
 2. Så fint det ble! Likte godt planten, elsker når de er litt mer maskuline og stilrene. Flott altså! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Ja enig, enklere og tøffere. :)

   Slett