6. juli 2015

Hei igjen!

Fra frokostkaffen en tidlig morgen i Skåne.

Ja hei igjen! Nå var det lenge siden! :)

Vi kjører roadtrip i Sverige i sommer og her kommer noen bilder fra Instagram. Følg meg gjerne der! @ekteinterior :)

Håper dere nyter fine sommerdager. Vår første uke på tur har jo vært helt fantastisk. Strandvær hver dag, helt rått etter en iskald juni. Det blir lettere og lettere å være på stranda og å finne på andre saker med familien. Den "verste" småbarnstiden er over og det synes jeg er fantastisk deilig! En tøff tid hvor livet blir begrenset. Nå er vi inne i en ny fin period som bare blir bedre og bedre. Bilde fra stranden i Åhus, Skåne.

Jeg så sykt mange fine hus i Skåne! Dessverre fikk jeg ikke tatt bilde av dem. Men jeg har memorert noen av dem. For noen drømmehus! Jeg elsker å kjøre gatelangs å se på hus. Spesielt om Trygve kjører og jeg bare kan glo. Beste som finnes med et nytt sted nesten. Og nå som vi kjører elbil kan vi jo smyge lydløst frem, haha! Konge med elbil på roadtrip forresten, det er jo bagasjerom både foran og bak. Det er jo ikke motor. :))

Alle bord må pyntes eller hur! Her har jeg tatt en pilsnerflaske med lavendel fra hekken på innergården der vi bodde i Skåne. Så mye koseligere å sitte ved hyttebordet med et par telys i kjøkkenglass og noen blomster. Både flaske og lavendel er forresten med videre også. ;) 

Så moro å se at dere er innom her til tross for at det blir litt lenge mellom innleggene. Blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar