14. juni 2015

Plakater fra Desenio!


Hei hei!

Her kommer et bilde fra kjøkkenet. Som du ser er bildeveggen fjernet og så har vi satt opp de to plakatene som jeg har nevnt tidligere. Det ble mye tøffere! Bildeveggen ligger akkurat nå som en haug som du ser. ;) Målet er at den skal opp i gangen etter hvert.

Jeg har et samarbeid med Desenio. De har nå åpnet nettbutikk i Norge; desenio.no. Vi har valgt oss mange fine plakater derifra blant annet denne. Jeg har ikke fått opp alle på veggen ennå. Har jo noen som skal opp i stua også. Ting tar tid her. :) 

Jeg synes disse Cuts-plakatene er så kule, det blir nesten litt restaurantpreg på kjøkkenet. Desenio har også fått flere andre plakater i samme stil har jeg sett. Blant annet en guide om hvitvin og en chicken cuts. Stilige altså.

Vi blogges snart igjen! :)

2 kommentarer: