9. juni 2015

Pyntetips til festen!Hei!

Jeg må tipse om en fiffig papirlenke jeg kjøpte på butikken TGR. Jeg har kjøpt flere pynteting til fest der. Til tross for at pynten og lenkene jeg har kjøpt er veldig rimelige så er de også så smart laget at de kan brukes flere ganger. Man skulle jo tro at skikkelig billige ting var så dårlige at de måtte kastes etter første gang.

Jeg ante ikke hvordan denne fuglgirlanden så ut før vi fikk hengt den opp. Kjempefin og dobbel på en måte. Eneste er vel at den er veldig skarp i fargen men til barnebursdag er den jo perfekt!

Jeg har også kjøpt kjempefin kakepynt der som inneholder både stenger og en liten vimpelrekke og litt annen pynt. Også den rimelig. Kan anbefale dere å ta en tur dit neste gang dere skal ha litt stæsj til fest. De er visst på nett også. Her.
Så nå ligger girlandene klare til neste feiring. :)

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar