10. juni 2015

Svane med ny kolleksjon kontinentalsenger

                                                                                                                                   Annonse 

Svane har kommet med en ny kolleksjon som heter 630 kolleksjonen. 
Den består av tre kontinentalsenger med ulike egenskaper.Svane Zense er toppmodellen i kolleksjonen med en 6 m.m. tjukt mellomlag med IntelliGel. Det er en madrass med gel som gir god ventilasjon og unik kroppsstøtte. Det skjer gjennom at hoften og skulderen synker dypere ned slik at ryggen er rett når du ligger i sengen.

Svane Zonic har en litt fastere komfort enn Svane Zense. Sengen har 3 m.m. IntelliGel.
Svane Silhouette er den fasteste sengen i kolleksjonen. Den er uten IntelliGel men har også fjærsystemet PluraSone support slik som de to andre sengene.


Det er stilig at hodegavlen til disse sengene står alene. Den trenger ikke å stå inntil en vegg for å fungere optimalt og klarer fortsatt å være ryggstøtte til to personer. Hodegavlen og sengen kommer i fire forskjellige farger. Modellen på bildet heter Paris hodegavl.


Sengene har en tilhørende fotpall som også kommer i fire ulike farger. I tillegg finnes det nattbord som passer til. Fotpallen kan stå både foran og bak sengen. Nattbordene har åpning fra begge sider i fall man velger å ha sengen midt på gulvet. 
En annen stilig løsning til sengene er muligheten til å skifte mellom ben, dekorlist og sokkelpanel på en enkel måte. 

Skeidar feirer at Svane lanserer en helt ny kolleksjon med kontinentalsenger, ved å gi bort en Svane Zense kontinental, som er kolleksjonens toppmodell, 180 x 200 cm med Temptation Elastec overmadrass og Square legs, inkludert Berlin hodegavl til en verdi av kr. 52.498,-!
Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å delta i en quiz som du finner HER!
Vinneren trekkes mandag 15. juni!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar