10. juli 2015

Busker i bilen!


Hei hei!

Nå er vi hjemme igjen og jeg er noen busker rikere. :) Da vi gikk tur ved hytta så jeg hvor utrolig mye fint og grønt det finnes i skogen. Så sykt mange forskjellige arter når man vel ser etter! Mamma hadde allerede tidligere gravd opp bregner (?) slik de på bildet, plantet de i hagen og det gikk helt fint. Derfor fant jeg noen fine på turen, tok med Trygve og fikk hjelp til å grave de opp. Klippet også litt pyntestrå til terrassen.

T var kjempefornøyd med å ha disse buskene i bilen på veien hjem. 
Håper du aner ironien her. ;)

Så nå må jeg plante disse i helgen, må jo bli kult vel?

Nå skal vi se første film på flere uker, so nice! 
Blogges! 

4 kommentarer:

 1. Vakre Jessica, Bregner er vakre og utrolig dekorative. Vi har mye bregner utenfor her, neste år skal vi lage til terasse nede, da tenkte jeg å grave opp noen bregner å ha i krukker og kasser rundt på terassen. Gratis pynt liker vi. Ha ha tenker han var overbegeistret over lasset. Riktig god sommer til deg fra meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kari! Ja de er utrolig fine og har sånn vekstkraft. Sånt liker vi! De gjør jo litt ut av seg også, blir store og fine og skaper grønne rom på terrassen. Har satt et par i krukker også og et par i bedet. Kommer til å bli stilig på terrassen deres! God sommer! :)

   Slett
 2. Hi hi! Sikker på at det blir kjempebra :)
  Flott bilde av ei flott dame også!
  Nyt filmen, og ha en god helg ;)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Mirjam! Helt nydelig med film og det blir jammen en i kveld også. ;) God helg. :)

   Slett