11. juli 2015

Strandliv på terrassen!


Hei!

I dag har jeg bare gjort morsomme ting. Plantet mine nye bregner i bedet på forsiden av huset. Pyntet og ordnet hit og dit med vaser, mine nye pyntestrå fra skogen, puter og stæsj. Noe av det morsomste som finnes og jeg har storkost meg. Etter å ha vært på tur og roadtrip med kidsa i nesten to uker så er det utrolig deilig å ha helt barnefri i et par dager. Nå har vi ferie på ordentlig. :) 

Alle dere med barn vet hva jeg mener; ferie er ikke lenger hva det var. Det er koselig og fint men det er full rulle til barna er i seng om kvelden. Det er i hvert fall ikke avslapning med vår minste på to år. Med vår store gutt på fem er det noe annet. Han kan ordne seg selv og vi kan få 5 minutter. Men heldigvis så blir det bare bedre og bedre. Den verste tiden er over som jeg skrev litt om her. Kjenner du igjen deg? :)

Jeg har prøvet å få til litt strandstemning på terrassen og endelig ser det ut til å funke! Som jeg kan holde på frem og tilbake og ikke bli fornøyd. Og så plutselig blir man det og da kan man kose seg. Gresset fra skogen ble jo tipp topp. (Kommer et større bilde i morgen av hjørnet her.) Jeg kjøpte en liten snurrefisk i tre på tur. Den gir jo skikkelig strand/Venice beach stemning. Rart at en så liten merkelig ting kan gjøre så stor forskjell i interiøret. Den piffet opp altså! Kjøpt på Sparadiset for 10 kr. Hahahaha! En billigsjappe i Uddevalla tror jeg det var. Sparadiset. Beste navnet jeg har hørt noen gang på en butikk tror jeg. :)

I kveld skal sol og barnefri feires med reker og en nydelig hvitvin på terrassen. Herregud så deilig, blogges! 

4 kommentarer:

 1. Deilig med terrasseliv:)
  Bare vent noen år til du, da savner du den tiden du er i nå:))
  Her er ungene er aldri hjemme... savner å ha de rundt meg hele tiden jeg :(
  16 og 17 år - koselig å ha de med på ferie da, det ble 2 uker kvalitetstid, selv om det ble litt stengte dører og chatting med venner og kjærester innimellom, hehe:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så synd at man ikke kan ha barna sånn passe mye. Altså, jeg vil jo ha de her men jeg skulle ønske de kunne leke litt mer selvstendig slik at vi fikk litt fri innimellom. Det er jo alltid 100% med små barn og de krever all oppmerksomhet. Så blir de fort store og vi foreldre er helt uintressante. Jeg skjønner jo at det er slik du skriver men likevel blir det så utrolig intens med små barn. Tror absolutt jeg kommer til å savne denne tiden. Savner de jo i kveld! Hehe. :) Takk for kommentar, koselig med ferien deres. :)

   Slett
 2. Det ble koselig på verandaen din.Reker og hvitvin høres ikke dumt ut. Kos dere og idag er det jo bra vær også!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt nydelig! Koser oss. Takk for kommentar. :)

   Slett