27. juli 2015

Cherry pie!


Hei hei!

Første dag på jobb og jeg overlevde. ;) Så nå er jeg i gang igjen og det vi må huske alle sammen som er tilbake på jobb igjen det er at sommeren ikke er over!

I helgen plukket vi ned kirsebærene fra toppen av vårt ekstremt høye tre. Til tross for sterk innsats så ble det ikke mye mer enn en håndfull bær. Men i går fikk vi masse kirsebær fra svigermor så nå har jeg prøvet meg på kirsebærpai. Og lært meg at det ofte er mandelmasse/marsipan i bunn på de. Først en tur på treningssenter etter jobb og så rett på paien. Det er fint det. ;)
Wow så bra Trygves kameramobil er! Det er virkelig ikke min. Dårlige greier. Jeg har T:s gamle og det er blant annet fullt av møkk inne i selve linsa. Kjempefint. Not. Men dette bildet er tatt med mannens mobil i alle fall. Blir kjempefine bilder.

Ha en fin mandagskveld så blogges vi snart igjen!

1 kommentar:

  1. Mmmm, det så farlig godt ut!! :)
    Fortsatt god sommer, selv om man ikke har ferie lenger:)

    SvarSlett