29. juli 2015

Gjøre det koselig innendørs


Hei! :)

Ja det må man virkelig når regnet høljer ned. I går plukket jeg inn en bukett fra hagen mellom regnskurene. Jeg var kattevakt så jeg kunne ikke la vær å ta meg meg noen fargerike fine stilker fra naboens hage også. Unnskyld! ;) I dag sto jeg utenfor Kiwi og lastet inn varer i bilen da en bil kom kjørende. Det var rett og slett en liten innsjø på parkeringen. Han kjørte forsiktig forbi, oppi sjøen, så det kom ikke noe på meg da. Men det skapte en bølge som skylte rett oppi skoa mine! Haha, stilig! Deilig med sommer dere! 

Viktig er det i alle fall å gjøre det koselig innendørs når været er som det er. Jeg plukker inn buketter og ordner med lykter og lys og nyter av synet. Ja jeg tror du vet hva jeg mener. Det er det første man ser på i rommet. ;) Nå har jeg granola på gang i ovnen, jeg driver jo og prøver meg frem til den beste oppskriften. Og så blir en film i dag. Perfekt! Blogges i morgen, da blir det Throwback Thursday! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar