24. juli 2015

Endelig!


Hei!

Endelig er det kirsebær på treet vårt! Og jeg skal love dere at jeg har ventet. Treet er en bryllupspresent fra min søster og vi giftet oss i 2009!! I et par år har jeg sett noen få bær men før de har blitt ordentlig røde så må noen fugler ha spist de opp. I år er det mange moreller og de smaker nydelig! Treet har blitt så utrolig høyt og i dag må vi ta stige for å få ned bærene fra toppen. 

Et tre med frukt skal jo helst ha greiner som vokser ut til sidene, jeg har lest at greiner som går vertikalt ikke gir bær. Så i fjor gjorde jeg en innsats for å få de horisontale. Jeg bant de ned til marken og stammen med tau. Kanskje har det hjulpet? Men som sagt så er det kirsebær også på greinen som går rett opp i skyene. :)

Så moro dette var, nydelige og søte som sagt. Tror jeg sender opp Bertil i toppen i dag. ;) Han elsker jo bær av alle typer. Eller så får vi rett og slett lene oss ut av stuevinduet, jeg sitter jo i sofaen og ser ut på bærene. Sånn sirka 4 meter opp. :) Ha en nydelig fredag!

2 kommentarer:

  1. Så herlig å kunne høste kirsebær fra egen hage. Her må jeg sette opp noen levegger i hagen før jeg investerer i et kirsebærtre.

    SvarSlett
    Svar
    1. Her har vi vært oppe i toppen i dag. Lurer på om det ikke heller er 6 meter høyt enn fire som jeg skrev. Fikk ihop noen stykker i hvert fall. :)

      Slett