24. jul. 2015

Endelig!


Hei!

Endelig er det kirsebær på treet vårt! Og jeg skal love dere at jeg har ventet. Treet er en bryllupspresent fra min søster og vi giftet oss i 2009!! I et par år har jeg sett noen få bær men før de har blitt ordentlig røde så må noen fugler ha spist de opp. I år er det mange moreller og de smaker nydelig! Treet har blitt så utrolig høyt og i dag må vi ta stige for å få ned bærene fra toppen. 

Et tre med frukt skal jo helst ha greiner som vokser ut til sidene, jeg har lest at greiner som går vertikalt ikke gir bær. Så i fjor gjorde jeg en innsats for å få de horisontale. Jeg bant de ned til marken og stammen med tau. Kanskje har det hjulpet? Men som sagt så er det kirsebær også på greinen som går rett opp i skyene. :)

Så moro dette var, nydelige og søte som sagt. Tror jeg sender opp Bertil i toppen i dag. ;) Han elsker jo bær av alle typer. Eller så får vi rett og slett lene oss ut av stuevinduet, jeg sitter jo i sofaen og ser ut på bærene. Sånn sirka 4 meter opp. :) Ha en nydelig fredag!

2 kommentarer:

  1. Så herlig å kunne høste kirsebær fra egen hage. Her må jeg sette opp noen levegger i hagen før jeg investerer i et kirsebærtre.

    SvarSlett
    Svar
    1. Her har vi vært oppe i toppen i dag. Lurer på om det ikke heller er 6 meter høyt enn fire som jeg skrev. Fikk ihop noen stykker i hvert fall. :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...