25. juli 2015

Trening!


Hei og god lørdag!

Så her glad blir jeg av å trene. Kom endelig avgårde i går og hadde da ikke trent på... Ja, det må være over en måned siden. Jeg mår så bra av å trene og blir så glad! Jeg sa til Bertil; kan du ikke ta et bilde av meg nå som jeg har trent? Rød som en tomat. Og jeg skal love deg han tok bilder. Det bare smatret i mobilen min så her er en fin bildeserie. Hehe.

Nå har jeg nettopp avsluttet medlemskapet på et treningssenter som jeg har trent ved i over 10 år. Etter at jeg har fått ny arbeidsplass så er det helt unaturlig å kjøre den veien. I går testet jeg ut et annet senter sammen med en venninne og det tror jeg det blir nå. Nå vil jeg i gang å trene. Hver uke. Da blir jeg et bedre menneske. Sterkere, gladere, får strammet opp kroppen og får mer overskudd. Trener dere? Skulle ønske jeg var litt flinkere til å ikke spise så mye unyttig også men det er det verre med. Vi lager alltid mat fra bunnen av men jeg elsker jo smør, creme fraiche, sauser og fløte og klarer ikke å begrense meg. Elsker også kaker, cookies, is og godteri. Heldigvis er jeg glad i å trene da. :)

Ha en nydelig lørdag. Denne helgen skal nytes før det blir jobb igjen til uka! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar