16. juli 2015

Throwback thursday! 22. feb. 2011


Hei!

Nå begynner jeg med Throwback Thursdays! 

Det er jo en kjempefin måte å se tilbake på alt man har tatt bilde av og skrevet om oppigjennom bloggtiden. Jeg begynte å blogge i februar 2011 og har altså holdt på i 4 år! Dette bildet er et av de aller første jeg publiserte. Da skrev jeg om gult i interiøret. Det skal bli moro å se i tilbakeblikkene hvor mye som har forandret seg og hvor mye vi har igjen av ting og tang vi hadde da. Alt på dette bildet har jeg faktisk fortsatt - og bruker ennå. Det lille blå fatet er jo litt spesielt siden vi fant det (og litt annet servise) i huset da vi tok over. 

Her kan du se hele det gamle innlegget. 

Blogges snart igjen! :)

2 kommentarer:

 1. Ååå, så gøy!
  Jeg satt for et års tid siden og så igjennom gamle innlegg fra tilbake til 2009.
  Jeg slettet MASSE, haha:) Vet ikke om jeg kanskje angrer litt :o

  Gleder meg til å se mer av disse innleggene:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du vil se mer! Det må jo bli gøy å grave litt. ;) Det er jo moro å ha det gamle igjen å se på men kanskje ikke alt en er like stolt av hehe. Det er bare så kjipt at hvis man sletter et gammelt innlegg så blir det liksom ikke borte men man kan komme til en side som ikke finnes. Skjønner du hva jeg mener? Har du sett det?

   Slett