26. august 2015

Basilikumbukett!


Hei hei!

Akkurat nå tørker jeg basilikum på kjøkkenet og de ser selvfølgelig ikke ut slik fortsatt. Tørr, skrumpen og kjedelig nå egentlig. :) Jeg synes det er så utrolig fint med slike buketter hengende på kjøkkenet så jeg skulle helst ha hatt dem akkurat slik alltid men det er vanskelig gitt. Er det noen som har noen tips  angående hvordan man tørker urter på best mulig måte kanskje? Jeg har alltid tørket chili på kjøkkenet og den blir så fin bare gjennom å henge opp. Se blant annet her

Ellers så har jeg noen bærbusker som skal planteres i hagen. Må manne meg opp til det en dag. Det blir nok hagevær snart igjen. Gule bringebær og bjørnebær. :) Mer om det en annen gang. Moro med spiselige ting rett utenfor døren. Blogges!

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar