25. august 2015

Mine sko!


Hei hei!

Hvordan har tirsdagen din vært så langt? Min har vært litt både og. Akkurat nå har jeg så mange ting som må gjøres og som står skrevet på en usynlig liste som surrer rundt i hodet. Det gjør at jeg har en følelse av å ligge etter hele tiden og det eneste som hjelper er jo å ta tak i den der lista. Noe har blitt gjort, noe sitter langt inne. Nå MÅ jeg bare ta tak. Skal prøve å fortsette på lista i kveld...

Du har vel lagt merke til at jeg ikke har sko på bildet? Nå er jo i og for seg bildet tatt innendørs men det er symbolsk. Jeg har blitt frastjålet mine sko. Brukte! Det skulle vel nesten ikke være mulig vel? Jeg finner de ingen steder og sist hadde jeg de på trening. Jeg setter egentlig aldri mine sko i gangen på offentlige steder men en av få ganger gjorde jeg det, og nå er de borte. Jeg savner mine sorte Converse som jeg kjøpte i Florida. De var jammen litt minner for meg. Så det vi alle kan lære av dette er å låse inn ALT så langt det er mulig. "Det finnes folk til alt" som pappa pleier å si. :)

Nå ønsker jeg meg veldig et par nye joggesko og har så lyst på hvite sneakers! Er ikke det stilig? Jeg synes det er så lekkert til olabukser og kjole og passer i det hele tatt til mye. Perfekt!

På bildet kan dere forresten se litt av bildeveggen i stua. Vi jobber oss som sagt nedover. Kommer litt flere bilder etter hvert. :)

Og så tenkte jeg at det kan være litt hyggelig med bilder av den som skriver bloggen innimellom. Det er jeg ikke så flink til men jeg liker jo det veldig godt selv når jeg leser en blogg. At man får se bloggeren innimellom. Det er hyggelig. Så jeg tror jeg prøver på det. ;)

Ha en fortsatt fin uke! (Jeg holdt på å skrive snart helg! Men det er vel å ta i litt vel. ;)

2 kommentarer:

 1. Er det mulig!
  Folk er helt utrolige...
  Kjøp deg hvite sneakers med god samvittighet du, det er kult!!
  Og husk å låse de inn:))

  Gøy med en selfie:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt må låses inn Line, virkelig ALT! Og det er så utrolig kjedelig...

   Slett