31. august 2015

Reportasjen i det tyske bladet!


Hei!

Da er uka i gang og den kommer til å dure som et tog frem til det er helgen igjen. Nei, ikke som forrige uke men i et par dager nå blir det hektisk. Håper du har hatt en fin mandag! I dag deler jeg den tyske reportasjen som var i bladet Wohnidee i sommer. Jeg har fortsatt ikke fått bladet i posten ennå og det er jeg litt skuffet over. Det er jo gøy å ha. Må nok purre de i redaksjonen på det...

Da jentene Kjersti Lunnan og Jeanette Bækkevold var her og laget reportasje om vårt hus kom først saken i Maison Interiør her i Norge. Og så ble det altså da en artikkel i Wohnidee ut av samme reportasjen. Det er mange av de samme bildene som er brukt og jeg ser ut sirka som en julegris. Jeg kjenner meg faktisk nesten ikke igjen. :) Ser at jeg ligner litt på farmor... Da dette bildet ble tatt var Lisa bare noen uker gammel. Jeg ser jo på bilder av meg selv rundt graviditeten og skjønner ikke helt at jeg så ut sånn men da så jeg det ikke. Ikke så tydelig i hvert fall.

Ha en finfin mandag så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar