1. september 2015

Rosmarin i rustikk bøtte!


Hei i regnet! 

Nå er det vel ikke mange som ikke har regn i Norges avlange land eller hva? Det bøtter ned og derfor tema bøtte i dag... Jeg har en stor rosmarinplante i denne fine gamle emaljebøtten fra Kockums på terrassen. Den er noe av det fineste jeg har der. Urter som rosmarin og timian har jo så nydelig grønnfarge og gir middelhavsstemning med en gang! Og i tillegg blir alt så mye koseligere med litt rustikke krukker og kar synes jeg. Rosmarinen får stå ute så lenge det går og så tar jeg jammen inn hele greia i høst. Den får pynte opp på kjøkkenet men det spørs hvor lenge den klarer seg innendørs da. 

Nå fikk jeg så lyst til å gjøre om litt på kjøkkenet. Pynte og stæsje litt for høst. Kjenner faktisk at jeg plutselig ble klar. 1. september i dag og det er godt at man føler man er klar for ny årstid. Kanskje gå en tur i kjelleren å se hva man finner. Alltid noe der jeg ikke har sett på en stund. :) 

Ha en fin tirsdagskveld! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar