2. august 2015

God morgen kaffe!


Hei!

Ja kaffen er vel den første jeg treffer om morgenen, nei det er faktisk ikke helt sant. Den kommer ikke opp  ved siden av sengen og vekker meg. Rykende fersk. Noe som hadde vært helt fantastisk by the way. :)) 

I går ble jeg og barna med en venninne og barn til en hytte i deres familie. En nydelig hytte med gressplen ned mot egen strand og brygge med havet utenfor. Heldige er de som har en hytte som den. Og enda mer de som bor slik med sjøen som utsikt hele året. Underbart! For en ro det gir å se vannet med båter og forskjellig vær. Hver dag er fin på sin måte. Love it!

For et uvær det var her i natt forresten. Jisses! Det lynet og tordnet nesten samtidig og regnet høljet ned. Bare noen time etterpå kom solen. Norgesommer altså... Deilig å slippe å vanne i hagen i dag da.  :) 
Jeg har begynt med noe som er helt fantastisk. Som gjør at man får slappet av og kommet inn i en annen verden. Det er Trygve som har holdt på med dette i mange år og nå skjønner jeg hvorfor. Tenkte skrive litt om dette i neste innlegg. Forhåpentligvis rekker jeg i kveld. Blogges!

2 kommentarer:

 1. Skulle ønske jeg likte kaffe... så deilig med slike morgenstunder:)
  Og så lukter det så godt:)

  Her var det uvær ja, shit! Og det holdt på leeeenge... lå bare å tenkte på all lyngen jeg plantet i går, haha:)
  Jepp, her er sommerblomstene borte, nå er det lyng - aldri vært så tidlig ute før, men nå bare passet det sånn:))

  Ha en fin fin søndagskveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kaffe altså! Kunne ikke ha vært uten!! Uff lyng allerede?! Her er det fortsatt sommerblomster, er IKKE klar for høst ennå!

   Slett