2. august 2015

I en annen verden!


Hei!

Håper dere har hatt en fin søndag! Nå skal jeg fortelle dere hva jeg gjør om dagen som er utrolig spennende, lærerikt og avkoblende. Jeg hører på podcast! Jeg elsker å høre folks historier! ALLE har noe å fortelle, uansett alder, bakgrunn etc. De som kjenner meg vil nok si at jeg til tider blir vel detaljfokusert og spør for mye. Men det er det beste jeg vet; å snakke med folk og få vite hva de tenker og mener.

Trygve har hørt på forskjellige podcaster i flere år. Han går nesten alltid med propper i ørene, innimellom til det irriterende... Han hører mest på skeptikere, komikere og amerikanske podder. Jeg hører akkurat nå på Sommarpratarna på Sveriges Radio P1. Der er det hver dag en ny gjest som forteller om sitt liv. Jeg hører nå på gamle episoder med mine idoler, favorittkjendiser og spennende personer. F. eks. da jeg knipset dette bildet nøt jeg av solnedgangen og hørte på Helena Bergströms (Änglagård-filmene blant annet) livshistorie. Jeg lo og gråt som jeg ofte gjør når jeg hører på podcast. Nå er jeg jo rimelig lettrørt men det blir også følelsesladet når folk skal fortelle om mange sider i livet som de kanskje ikke en gang har satt ord på tidligere. Det blir virkelig som å være i en annen verden en stund. Akkurat som når man har sett en skikkelig bra film!

Nå hører jeg også på hver episode av kokkene Leila Lindholms og Niklas Ekstedts podd Eat this! Veldig underholdende og jeg elsker å høre om og bli inspirert av matprat!

Jeg begynte å høre på podd da jeg fikk ny arbeidsplass og begynte å pendle. T mente at det jo ikke var noe negativt å pendle men en fin tid for seg selv da man kan slappe av og høre på. Godt tips, nå er jeg hekta! Jeg bruker bare den podcastappen som ligger forprogrammert i Iphonen og så søker jeg opp det programmet jeg vil høre. Om det er noen programmer jeg virkelig liker så abbonnerer jeg. Tenk at det ligger så mye bra og gratis ute! For å finne programmer i appen så kan det være smart å søke opp i Google først slik at du har det riktige navnet på podcasten du leter etter. Gleder meg til bilturen til jobb i morgen da skal jeg høre Sommarprat med Karl Ove Knausgård.

Ha en fin søndagskveld! :)

2 kommentarer:

 1. annette fosse karlsen2. august 2015 kl. 20:53

  Siden jeg jobber på bondegård og derfor "surrer " litt rundt alene pleier jeg ofte høre på radio. Oransj hørselsvern med radio i .. herlig.. sikkert litt snålt... men masse kjekt å høre på P2 faktisk :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Stilig! Ser det for meg, kanskje litt som et romvesen med antenne fra hodet. :)) Slike har mannen når han kjører heavy machinery i garasjen. Skjønner godt at du hører på noe da, når du surrer rundt og jobber alene!

   Slett