30. august 2015

Helgfrokost!


Hei på en søndag!

Noe av det beste med helgen er jo morgener med kaffe og god frokost. Det å gjøre det lille ekstra til frokost synes jeg er koselig og da er det lettere å få barna til å spise mer også. Litt oppskjært frukt, nystekt brød og gjerne litt småting de kan plukke med. :) Brødkurv med rød- og hvitrutete duk og lys på bordet. Juice, egg i en eller annen form må jo til på helgen og selvfølgelig litt blomster på bordet. Jeg må jo bare si det om blomster at det trenger ikke å være overdådige buketter. Ofte synes jeg de enkle helt upretentiøse blomstene i vase er de fineste. Finnes det bare tre blomster igjen i bedet nå helt i slutten av sommeren så blir de en kjempefin bukett på bordet. Det handler jo bare om å ha smal nok vase på toppen slik at buketten blir fin. ;)

Ha en fin søndag vi blogges!

2 kommentarer:

 1. "langfrokost" som vi kaller det her, det er jeg vokst opp med med mine foreldre, og det har vi alltid praktisert her og, så koselig :))
  Hver eneste lørdag og søndag:)
  MEN, så ble barna ungdommer, og da ble det brått slutt på det, når de slentrer ned til frokost har jeg enten dratt ut, eller begynt på søndagsmiddagen, hehe:)

  Men til jul, DA må de innimellom altså :))

  Nyt søndagen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Søndagsmiddagen haha! Da snakker vi. :) Helt uvirkelig å tenke på det nå som man blir vekket av kidsa hver bidige dag. I dag tror jeg den ene var i gang fra 6.30. ;)

   Slett