29. august 2015

De siste kveldene og tanker om å være seg selv


Hei!

Ja det kan jo fort være at vi nå har de siste kveldene som er fine utendørs. Synes det begynner å bli kjøligere. Da er det viktig å nyte disse kveldene for brått så er det over. Jeg skriver jo ofte om det å ta vare på dagene, kveldene eller stunden og det prøver jeg virkelig på selv også. Leste noe denne uka som virkelig traff meg og som jeg også jobber med hele tiden. Nemlig det å være seg selv.

Jeg husker ikke hvor jeg leste det. Det gjør jeg sjelden. Sikkert noe jeg fant via Facebook og så klikket jeg meg videre og så leste jeg det og så var det borte. Ja du vet. :) Men i alle fall så var det en artikkel som handlet om hva man angrer på når man vet livet nærmer seg slutten. En sykepleier som arbeidet med dødssyke mennesker sa at de aller, aller fleste fortalte henne at de angret på at de ikke hadde levt akkurat slik de selv ville. De hadde gjort alt for mye i livet på grunn av andre menneskers forventninger og fordi de var redde for hva andre skulle synes. Dette tror jeg mange av oss kjenner oss igjen i!

Hva betyr det om 100 år at vi gjorde noe som en annen synes var rart, ukult og ikke det rette. Ingenting! Da ligger vi six feet under og alt er glemt. Da er det mye bedre at vi selv er lykkelige nå fordi vi tillater oss å være den vi virkelig er. Vi kan ha den stilen vi vil, bruke tiden på det vi vil og leve slik vi ønsker. Det å ikke begrense seg for andre men å være seg selv fullt ut tror jeg er måten å bli lykkelig på. Velge og velge bort og være ærlig med seg selv. Dette skal jeg jobbe videre på og det å ta vare på alle de små øyeblikkene. Ha en nydelig kveld så blogges vi snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar