5. september 2015

Da var det over og ut!


God lørdag!

Ja da var det over og ut for min fine lysslynge ute på terrassen. Jeg ser her på bloggen at jeg kjøpte den og hang den opp for to år siden. Se her. Nå fungerer den ikke lenger og det går ikke an å skifte pærer på den. Etter at jeg hengte den opp så har den vært slått på konstant i to år. Jeg tror jammen ikke jeg har skrudd den av en eneste gang... Den har hengt ute i vær og vind og det har vi godt om her, vi bor høyt opp. Den har vært gjennom noen stormkast, regn, snø og hagl. Den har blitt møkkete og den har spindelvev her og der. Derfor må jeg si meg fornøyd med at den har vart i to år. Eller hva synes dere? Den har hatt to tøffe år. 

Nå henger den oppe uten lys, bare fordi jeg ikke har kommet meg for å ta den ned ennå. Jeg har funnet en kjempefin utendørs partyslynge og jeg har så lyst på en sånn. Dette er noe av det fineste jeg vet i en hage! Den jeg har sett på har heller ikke hvite "pærer" men gjennomsiktige og er enda finere. Lurer på hvor mye den tåler...

I dag har jeg trent og det føles godt! Synd bare at jeg har spist så mye rart etter det; lefse, godteri, sjokkis... Nå blir det snart slutten på Stekte grønne tomater som jeg ikke rakk ferdig i går. :)

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar