4. september 2015

Det er kjole- og finbakstfredag!


Hei!

Endelig er ukas beste dag her! Jeg har på kjole i dag som titt og ofte på fredager. Jeg startet dagen i bilen kl. 05.45 med kaffe og to kanelboller. For en nydelig start på dagen. Det gjelder å gjøre det lille ekstra når man kan. 

I morges da jeg kjørte til jobb tenkte jeg på at jeg har absolutt INGENTING å klage over. INGENTING. Å det skal jeg huske på! De siste dagenes bilder av små barn som drukner i middelhavet og flyter i land ved strender der svensker og nordmenn ferierer har satt spor. Jeg skammer meg over at jeg ikke alltid er fornøyd med mitt liv. Det burde jeg være. Jeg har en finfin familie, et nydelig hus, en morsom jobb og bor i verdens beste og tryggeste land. Hallo! Perspektiv!

Så nå er det slutt på misnøye og klaging fra denne kanten. Hvis du oppdager at jeg gjør det, si i fra! Det er ikke lov å klage når man har det så bra som vi har det. Jeg har også vanskelig for å skjønne hvordan det er mulig at de sjukeste ting skjer i den samme verden som vi har det så bra i. Mitt største ønske er at jeg hadde makt til å forandre all urettferdighet i verden. Tenk så fantastisk det hadde vært.  Du kan stole på at jeg hadde ordnet opp umiddelbart. INGEN barn hadde hatt det vondt. Ingen voksne heller for den delen. Og ingen voksne hadde vært slemme...

Denne bloggen skal jo være et fristed hvor man kan kose seg og bli inspirert så jeg avslutter med noe hyggelig. Jeg fortsatte min fine frokostflyt inn i lunsjen med to croissanter. Det hele avsluttes med tacos i kveld. Nå skal jeg ut en liten tur i hagen og solen før den forsvinner. Tenk så fint vi har det. Nyt det! :)

1 kommentar:

  1. Ååå så rett du har! Vi er fæle til å klage over ting vi synes er galt, men det er jo bare bagateller!!
    Vi er heldige, og det må vi sette pris på :)
    Kos deg videre utover fredagskvelden!
    Klem fra meg ;)

    SvarSlett