2. september 2015

Bra bregner!


Hei på en onsdag!

Jeg tenkte ta en fint bilde av en kanne med blomster. Det gikk vel så der... Haha! Morris altså. Min hagekompis. Han får gjerne posere ved siden av objektet men ikke FORAN det jeg skal ta bilde av!! Haha! Type.

Tenkte egentlig bare skrive det at det er så superkjekt med bregner i bedet og i krukker! Jeg dro jo med meg "noen" fra skogen i sommer. :) De er jo kjempefine i buketter. Kjekt å ha. 

I dag kom jeg meg på treningssenteret etter jobb og det var så digg. I tillegg til å komme i generelt bedre form så sliter jeg sånn med nakken og må trene regelmessig. Jeg kjente hvordan skuldrene bare løsnet opp etter litt muskeltrening i dag. Deilig!

Men NÅ er det rett ut i sofaen og evt. en ny serie på Netflix. 
Blogges!

3 kommentarer:

 1. Tjihi, kjenner igjen den der:))
  Har to hunder som er foran kamera HELE tiden, skikkelig linseluser:)

  Bregner er kjempefint!

  SvarSlett
 2. Fin bukett, og verdens fineste katt.
  Men åssen havnet min katt hos deg,,, smiler.
  Ha ei fin helg
  Klem,

  SvarSlett