13. september 2015

Høst i interiøret!


Hei hei!

I dag har vi fått sove til vi våknet av oss selv her hjemme siden barna er hos farmor og farfar. Det er så utrolig deilig å gjøre innimellom. Ellers blir man jo alltid vekket. Hver morgen. Av klokke eller barn. Det siste døgnet har vi samlet energi og hvilt ørene. :)

Jeg fikk gjort mye på lista jeg laget i går men har mer igjen i dag som du ser. Jeg klarte jo selvfølgelig å finne på masse flere ting å gjøre underveis. Slik som det alltid er eller hva? Resten på lista skal i hvert fall gjøres før helgen er omme! 

Vi hadde en super løpetur i skogen. Hyggelig å være to som løper sammen. Kjenner jeg begynner å bli støl. Digg. Jeg fant kantareller også og fikk låne Trygves genser for å få de med meg hjem. De ble gode til lunsjen de, stekte i smør. :) Følg meg gjerne på Instagram også, blir litt flere hverdagsbilder der. Med Iphone i skogen osv... ;)

Men nå skal jeg spise en stor frokost med masse kaffe og nyte stillheten før det braker løs igjen. Blogges litt senere. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar