12. september 2015

Trening, vasking og litt moro!

TOMAT: Akkurat tilbake fra en treningsøkt.God morgen lørdag!

For en deilig dag med masse muligheter. Problemet er bare det at jeg har så mange planer for mine ledige dager at det blir maximum overload. Til slutt sitter jeg vel bare der med kaffekoppen og lurer på hva jeg skal finne på hehe. Noen som kjenner seg igjen? :)

I dag har jeg blant annet på planen å

- lage middagsplan for en uke frem i tid
- vaske litt på kjøkkenet og i huset generelt done
- kjøre noen vaskemaskiner done
- ta bilde av et kult skilt vi har satt opp her hjemme (kommer på bloggen i morgen) done
- vaske pelletskaminen slik at det er mulig å se igjennom glasset... done
- stikke ut og løpe + litt styrketrening. Jeg og Trygve skal kjøre sammen i dag, moro! done
- dra ut og spise sammen med T, barna passes av svigers i kveld done

Og dette er bare noe av det. Kan garantere at det dukker opp mer etter hvert. Som du ser; det har jo tatt meg halve dagen bare å skrive ned lista. ;) Nå skal jeg begynne og så skal jeg krysse av her på lista etter hvert som jeg blir ferdig med ting. Det er jo litt gøy. Da ser man fremdrift. Blogges senere! :)

Ha en fin lørdag!

2 kommentarer:

 1. Rakk du gjennom alt, eller ble det kaffekoppen? :))
  Her hadde vi ingen planer i dag, i morgen tenkte jeg å rydde litt i sommerklær og finne frem litt høst og vinter sko/tilbehør/klær :)

  Ha en fin fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så digg å bytte ut sesongklær. Jeg elsker det! :) Jeg jobber meg fortsatt igjennom lista. Fikk akkurat skrevet done bak pelletskaminen. ;) God søndag!

   Slett