25. september 2015

Lysekrona ut fra skyggen!


Hei og god freeedag!

For en høststemning! Nå er det helt nydelig lys over sjøen her og jeg så et par stykker som suste gjennom vannet på kano. Wow så nydelig, helt vindstille er det også. 

Det ble ikke kranser som jeg hadde planlagt. I stedet så kom jeg plutselig på at jeg jo har en koselig lysekrone som jeg hadde gjemt i boden oppe. Som jeg har skrevet før så er det mitt beste tips for å fornye! Gjem på sakene i skyggen en stund for så å ta de frem. Da er de nesten som nye! Man bli jo lei av å se de samme tingene igjen og igjen noen ganger.
Jeg tok med en bunt med tyttebærlyng fra skogen ved hytta. Den tynne, skogsgrønne ståltråden kjøper jeg blant annet på Panduro. Har kjøpt på blomsterhandel en annen gang også. En tipp topp ståltråd å jobbe med om du som meg liker å fikse med grønt. Jeg laget bunter av sånn cirka tre lyngkvister, surret de sammen og festet med ståltråd rundt lysekronen. Fylte opp hele sirkelen med bunter.
Til og med noen kvister som har bærene igjen. Så stilig! Nå er det så koselig høststemning ved spiseplassen. Akkurat nå har jeg tatt vekk lysene på kronen og bruker den bare som en krans faktisk. Ha en kjempefin fredagskveld så blogges vi igjen i morgen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar