26. september 2015

Fine høstlørdag!


Hei!

Ja for en fin dag! Helt vindstille over vannet med høstens farger og sol. "Det är så vackert at harta vore nog." Hehe. Sitat fra min farfar. Det er så vakkert at halvparten hadde vært nok. Et artig uttrykk som ikke er så gæli egentlig. Noen ganger er jo naturen så vakker at man ikke klarer å ta det inn synes jeg. 

Kaffe med min favorittutsikt i dag. ;) Siste dagers bruk av terrassen nå vel. Og hagen. I dag skal vi ha venner på besøk til sen lunsj. Gleder meg veldig. Jeg synes lunsj er en fin måte å be inn på i en hektisk hverdag. Vennene våre har også små barn. Da rekker man å gjøre litt ting på formiddagen. Sen lunsj/enkel middag og så kommer alle hjem til kvelden og får lagt kidsa. Jeg kommer tilbake til denne lunsjen etter hvert. Tenkte lage et innlegg om det. Det er noe jeg liker så utrolig godt. Varm lunsj, type danske smørrebrød. Så i dag skal jeg pynte litt bord, gjør det siste ferdig og lage et eget barnebord så klart. Dette blir kos! 

Vi blogges litt senere, ha en finfin lørdag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar