10. september 2015

På kjøkkenbordet!


Hei!

Jeg var over hos naboen for en stund siden og plukket lavendel fra en fantastisk plante som hun har. Den er jo like fin fortsatt! Så fort man setter litt lavendel på bordet så blir det middelhavsstemning synes jeg. Så fint! Grønnfargen i lavendel er så der deilig svak, som timian og rosmarin. Kan minne om fargen vi har på noen av stolene. Men den heter laurbær. :)

Jeg drømmer sånn om et rustikk spisebord. Jeg har nevnt det før her på bloggen og jeg kan ikke helt slippe det. Jeg liker det hvite men vi har så mye annet hvitt. Tror det hadde blitt så nydelig. Med lange, grå, rustikke plank i et bord. Hmmm. Drømmer litt. Nå har jeg nemlig så lyst å pynte til høst og få inn det rustikke enda mer. Gleder meg.

Ha en finfin dag så blogges vi snart igjen! :)

2 kommentarer:

 1. Nice pictures! :-)
  I love lavender!
  Hugs
  Monique

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you Monique! I do too. Lovely color, have a nice weekend! :)

   Slett