17. september 2015

Throwback thursday! 28. juni 2011


Hei hei! :)

Målet er jo å kjøre tilbakeblikk på torsdager og her kommer bilder fra juni for 4 år siden. Da hadde vi helt like stoler som vi har nå og som vi malte sorte. Stilig eller hur? Jeg liker det virkelig. Gjorde det da og gjør det nå. Kanskje det blir noen sorte stoler her en gang igjen. Hvem vet? :)
Mitt fine trefat som Trygve har laget til meg. :) Det fungerer nå mest som ostefat. Det eneste på bildet som jeg ikke bruker så mye lenger er duken. Kan ikke huske sist faktisk men den ligger i en skuff. ;)

Ha en kjempefin torsdag! Hele originalinnlegget fra 28. juni 2011 kan du se her. Blogges!

2 kommentarer:

 1. Så koselig, og så gøy å se på gamle innlegg :))
  Trebollene var kjempefine!!
  hehe, dukene mine ligger også i skuffen, men veldig langt ned:)

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Spesielt de heklede dukene. De har jeg aldri fått helt et godt forhold til. Hihi. Gleder meg allerede til torsdag. ;)

   Slett