16. september 2015

Lekkert!


Hei hei!

Altså det her var jo tidenes bombe! Så fantastisk god pai som jeg laget på en del av bærene jeg sanket. Du vet en sånn kake hvor du virkelig føler kaloriene triller ned i gapet men ojojoj så digg! Den er liksom tung og i originaloppskriften var det et halvt kilo blåbær! Jeg tok i litt mindre og den ble vellykket likevel. En skikkelig rustikk og lekker pai. Om en pai nå kan være det... ;)

Oppskriften fant jeg her.

Jeg har vært flink å trene denne uka så jeg skal holde flåset oppe! Det blir løping til helgen i hvert fall. Nå i kveld blir det ikke mange knop. Få ungene hjem fra barnehagen og så SOFAEN! Vi har forresten booket tur i vinter og det må jeg fortelle dere om. Jeg gleder meg så sykt så jeg nesten blir litt dårlig. Skal fortelle alt om det snart. Favoritten vår. :)

Ha en fantastisk onsdagskveld, blir ikke bedre enn en gjør det til, så blogges vi snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar