14. september 2015

Underbart i skogen!


Hei og fin ny uke! :)

Ja er det ikke det? Underbart i skogen altså? Jeg synes det er helt nydelig å gå rundt å se etter kantareller eller bær. Etter min løpetur sammen med my man på lørdag hvor jeg fant kantareller langs stien så måtte jeg tilbake igjen i går. Svigerfar var med. Vi fant ikke veldig mange kantareller men oj så mye fine bær det er nå. Virkelig store, fine blåbær på store busker slik at de er superenkle å plukke. Jeg må tilbake etter gårsdagens fangst kjenner jeg. Tror det blir pai i dag forresten. :)

Det er så nydelig å gå rundt med egne tanker i stillheten i skogen. Vi var ute og surret i tre timer i går og til tross for at man blir sliten av det så finner jeg ny energi av en skogstur også. Nå blir det fire dager med regn så det spørs vel når det blir tur neste gang. Full timeplan denne uka også så vi får se. Nå skal jeg i alle fall ta hånd om de bærene jeg allerede har. Ha en fin mandag så blogges vi! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar