14. oktober 2015

Det som kan forandre et helt rom!


Hei hei på en onsdag!

Puh så deilig det føles i dag. Mandag var kaos. Masse å gjøre og ingen kontroll. I går fikk jeg gjort masse. Helt nydelig. Masse sjekk, sjekk, sjekk på to do listen. Nå føler jeg meg mye mer a jour og da blir humøret deretter også synes jeg. 

Etter at jeg hadde fått tatt mye av det som måtte gjøres i går så tok jeg en løperunde for å rense hodet og det var fantastisk. Jeg var litt stressa, det skal jeg si, fordi jeg ikke liker å løpe når det er mørkt. Men jeg fikk renset hodet OG jeg oppdaget at det kom FROSTRØYK mens jeg flåset meg gjennom løpeturen. Da er det kaldere vær på gang altså. No return...

Det er noen ting i interiøret som kan forandre et helt rom. Enkelte detaljer for å fornye, gjøre en forskjell eller for å gjøre det koseligere. Den ene opplagte tingen er jo blomster. Hva det gjør altså! Om man går for litt størrelse på vase og bukett så gjør det jo hele forskjellen. Helt fantastisk og man kan jo fornye seg og forandre fra uke til uke. 

I hele vår og sommer har vi jo plukket inn buketter fra hagen men nå begynner den like deilige sesongen hvor man kjøper med seg helgblomster på fredag. Er ikke det koselig! Da er det virkelig weekend. Nei nå får du ha en kjempefin lillelørdag så blogges vi snart igjen! :)


4 kommentarer:

 1. Her var det is på vinduene og gress som knirket i dag morges :o
  Herlig med helgebukett, ingen hage å plukke fra her, så fredagsbukett er obligatorisk året rundt, hehe:))

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Is på ruta i uka her også. Uff. Fikk ikke med meg noen blomster hjem idag da. ;) Fin kveld til deg også!

   Slett
 2. WOW vad mysigt :) jag var i Ålesund i förra veckan ...härligt i Norge !

  Idag visar jag mysiga öppna spisar på bloggen :)

  Ha en fin hösthelg!

  LOVE Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack Maria! Då ska jag in och kolla. :) Fin helg till dig också!

   Slett