15. oktober 2015

En vanlig dag trenger ikke å være vanlig!


Hei!

Nei, man kan jo piffe opp den. Med noe ekstra. I går ble en vanlig onsdag hyggeligere med is. Synd bare at Trygve hadde kjøpt inn feil, nemlig Tofuline laktosefri sjokoladeis. ;) Det ble ikke helt det samme. 

Viktig å gjøre noe meningsfylt hver dag altså! Det er jo nesten bare vanlige, hverdager i livet. En høstlig løpetur, god mat, bra serie på tv eller en spennende mail er ting som kan forgylle min dag i hvert fall. Da blir jeg glad. :) Sen er det jo kjempegøy å ha noe ekstra å glede seg til også selvfølgelig! En ferie f. eks. Akkurat nå ser vi frem til en tur til Florida i vinter. Booket og klart, helt nydelig.

Throwback thursday litt senere, vi blogges! :)

2 kommentarer:

 1. Her ble det en kanelbolle i dag, på en helt vanlig torsdag:)
  Deilig å være hjemme alene noen timer, koser meg med blad og bolle, hehe:)

  Nå er det et par timers jobb, så tar jeg helg, det ser jeg frem til, har ikke noen ferier i sikte akkurat nå, så da får jeg heller kose meg med helg:))

  Tur til Florida hørtes ikke feil ut! :)

  Ha en fin fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat det jeg mener! Kanelbolle, blad og noen timer for seg selv en helt vanlig dag gjør hele forskjellen! Noen timer med påfyll av energi. Kos deg og gooood helg! :)

   Slett