7. oktober 2015

En høsthilsen!


Hei!

Her kommer en høsthilsen fra meg og Morris. En er glad og en ser rimelig sur ut på bildet. ;) Slutt med selfien, frem med maten... 

Nå er det fint ute altså. Ikke noe problem med høst når det er så tørt, friskt og fint ute! Høsten er jo helt rå hvis man er glad i å løpe også. I går f. eks. så var jeg nesten dø da jeg kom hjem fra jobb. Sov bittelitt men var fortsatt trøtt og våknet ikke på ordentlig. Da tok jeg en løpetur i skikkelig frisk høstvind og etter det var jeg som et nytt menneske. Jeg fikk vasket i huset og hadde det i det hele tatt mye bedre. Jeg hater å havne i en sånn twilight zone på ettermiddagen fordi man er sliten og trøtt. Da får jeg hverken slappet av ordentlig eller gjort noe vettugt.

Nå skal jeg slappe av litt i sofaen før det blir litt mer vask av hus. Har dere sett Narcos? Ny serie på Netflix. Knallbra! Vi så de 10 episodene som ligger ute på på null komma niks. Anbefales! Nå er det nye episoder av Downton Abbey på Netflix også så nå har jeg ikke mer tid. Blogges! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar