4. oktober 2015

De siste sommerblomstene!


Hei!

For en fin søndag! Det merkes at barna begynner å bli større siden vi kan gjøre ting sammen på en helt ny måte enn tidligere. I dag har vi vært ute og lekt og jeg fikk løpt en tur langs sjøen. Veldig deilig. Det ble vafler hos farmor og farfar også og jeg plukket med meg noen av de siste sommerblomstene. Nei, det var noen igjen fortsatt, farmor har jo så mye! :) Men jeg tok med meg siste rest av disse nydelige kornblomstene. Og litt annet. ;)

Så nå har vi noe fint å se på i stua igjen. Nye friske blomster. Akkurat nå er himmelen helt fantastisk utenfor vinduet. Et gult lys som like gjerne kunne ha vært langt mer sørover. Det er i stunder som disse man skulle ønske man var proffotograf! 
Nå sier jeg takk og hei for i dag så blogges vi snart igjen. Nyt søndagskvelden! :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar