1. oktober 2015

Lite men så sjarmerende!


Hei!

Hvordan har din uke vært så langt? Her har det vært hektiske dager, gleder meg STORT til helg. Det er det aller beste med å jobbe, den fantastiske fredagsfølelsen! Husker at det var det jeg savnet mest da jeg var i permisjon med barna. Forskjellen på ukedager og helg. Det å føle at man har fortjent noen fridager. Nydelig. :)

Nydelig er også treet jeg har fått av naboen. Hun kom med denne lille rønnen i den lille krukka. Er det ikke morsomt? Jeg må plante den i en litt større potte slik at hun kan få tilbake sin. Jeg synes treet er veldig sjarmerende. Håper det klarer vinteren slik at det kan stå slik i potte til våren og sommeren også. 

Nå har jeg akkurat vært forbi butikken og handlet litt til helgen. Gå sulten rundt i butikken kan bli en dyr affære. Kjøpte masse godt; krabbeklør, oliver, reker, godt brød. ;) Tenker det blir litt mer handling i morgen før vi tar helgen helt. Gleder meg til å bare slappe av og spise godt. 

Vi blogges i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar