1. okt. 2015

Lite men så sjarmerende!


Hei!

Hvordan har din uke vært så langt? Her har det vært hektiske dager, gleder meg STORT til helg. Det er det aller beste med å jobbe, den fantastiske fredagsfølelsen! Husker at det var det jeg savnet mest da jeg var i permisjon med barna. Forskjellen på ukedager og helg. Det å føle at man har fortjent noen fridager. Nydelig. :)

Nydelig er også treet jeg har fått av naboen. Hun kom med denne lille rønnen i den lille krukka. Er det ikke morsomt? Jeg må plante den i en litt større potte slik at hun kan få tilbake sin. Jeg synes treet er veldig sjarmerende. Håper det klarer vinteren slik at det kan stå slik i potte til våren og sommeren også. 

Nå har jeg akkurat vært forbi butikken og handlet litt til helgen. Gå sulten rundt i butikken kan bli en dyr affære. Kjøpte masse godt; krabbeklør, oliver, reker, godt brød. ;) Tenker det blir litt mer handling i morgen før vi tar helgen helt. Gleder meg til å bare slappe av og spise godt. 

Vi blogges i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...