29. september 2015

Pynt på bordene ute!


Hei på en tirsdag!

Er det ikke vakre farger å velge i mellom nå? Både ute i naturen og i butikkene? Så noen små artige gresskar i blomsterbutikken her om dagen. Virkelig mini, så nydelige. Jeg pynter opp på bordene utendørs. Det er koselig. Jeg klipper bare av noen greiner fra en busk eller noe jeg finne i hagen, setter i en vase jeg ikke er så redd om og så får det stå. En gammel lykt som tåler litt er nydelig utendørs også. Denne fant jeg i svigermors kjeller for noen år siden. :)

Her kan du se hele piknikbordet med litt tidlig høstpynt.

Hva pynter du med utendørs i høst? Noen fine tips du vil dele? 
Vi blogges!

2 kommentarer:

 1. Er dessverre ikke noe flink til å pynte ute ... :(
  Men så fint det var hos deg:)
  Jeg pynter jo inne med avklipte grener, så kan jo gjøre det ute og - takk for tips:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant! Buketter ute også, så lenge det ikke er storm. Veldig hyggelig. :)

   Slett