18. oktober 2015

Salg på ekte Broadwaybokstaver!


Hei og god søndag! :)

Her kommer et tips fra meg i dag. Nå er et det halv pris på lysbokstaver fra www.marquee.no! De kuleste mest genuine bokstavene som passer inn overalt. For det gjør de virkelig. Uansett om du har en minimalistisk moderne stil eller en tidløs, rustikk stil så finnes det en bokstav som passer, jeg lover. Vi har for eksempel en Z på soverommet her hos oss. Se her. 

Alle bokstavene som minner om de gamle lysbokstavene på Broadway er håndsveiset sammen i stål og de som er rustne har en ekte rusten finish. De er store, tunge og ordentlige. Digger de virkelig! De som er på supersalg nå, til halv pris er 60 cm høye! 

Dette er lysbokstaver/lamper som du har resten av livet. Du kan ha den i stua, ta den frem til fest eller pynte opp med på terrassen en sommerkveld. De passer inn overalt der man vil gjøre det lille ekstra. Om du planlegger fest eller bryllup så er jo virkelig dette tiden å kjøpe lysbokstaver på! :)

Sjekk ut salget her! Så utrolig fine. Morsomt med noe ekte og genuint som ikke alle har.

Nå må jeg begynne med vaffelrøre her. Resten av gjengen er allerede ute i hagen. Vi skal fikse for vinteren, ta inn hagemøbler og tømme krukker. Jeg skal ta ut vaffeljernet og trakte kaffe. Det synes jeg er så kos, å ta med jernet ut. Hehe.

Vi blogges snart igjen! Kos dere! 

2 kommentarer:

 1. De er KNALLKULE!!
  Men til og med med 50% for dyrt for meg nå... :(
  Julegaveønske kanskje:))

  Ha en fin fin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den beste julegaven! Like fine året rundt. Bare å ønske i vei! ;)

   Slett