19. oktober 2015

Digg å være i rute!


Hei!

Finnes det noe bedre? Enn å være i rute mener jeg? Det er jo bare det beste som finnes. I helgen fikk jeg gjort så utrolig mye. Masse papirarbeid, blogg, regninger m.m. Ting som jeg har hatt på en liste leeeenge og som har plaget meg. I tillegg fikk vi ryddet hagen og gjort den vinterklar i går + vafler. Helt nydelig. :)

Jeg elsker følelsen av å være i rute. Jeg må være skikkelig kontrollfreak. For når jeg har kontroll på ting da koser jeg meg. Hva med deg? Er du også sånn?

Så nå er det helt supert å starte en nye uke. På en måte med blanke ark. Håper du har hatt en fin helg også. Her kommer et bilde på en fantastisk krysantemum. De er jo virkelig en bombe av farger. Så høstfine. Ha en kjekk start så blogges vi snart igjen! :)

2 kommentarer:

 1. Så herlig!!
  Jeg kommer ikke i mål med noe jeg føler jeg... Har så mye å gjøre, og så lite energi :o
  Den kommer vel snart igjen :))

  Ha en fin fin mandag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh jeg skjønner akkurat hva du mener. Noen ganger er det sånn. Man får ikke ut fingern for å si det rett ut. ;) Akkurat nå er jeg i en skikkelig godperiode og får gjort masse så jeg kjører på mens energien er her. Ha en finfin nye uke, plutselig er du på'n igjen! :)

   Slett