10. oktober 2015

Stemningen!

Hei og god lørdag!

Nå er det rett og slett fantastisk med helg. Sovnet ved 22 i går. Litt sliten ja. Gleder meg sjukt til første kaffekoppen nå! :)

Det å få til den fine stemningen utenfor ytterdøren er jo alltid noe men strever etter ikke sant? Noen ganger ser jeg inngangspartier eller bilder av dem som jeg ikke klarer å slite øynene fra fordi de er så fine. Mange detaljer, deilige å se på, koselige. Hver årstid har jo sine ting man kan pynte med og jeg har alltid lyst til å få det til og bli skikkelig fornøyd men det er ikke alltid man blir det.
Oftest har jeg dårlig tid og hver gang jeg åpner eller stenger ytterdøren for å gå ut eller inn tenker jeg at "her skal jeg fikse til fint snart." Hehe. Men det tar tid gitt... Et par lyngplanter er en start i hvert fall. Kanskje jeg fikser til litt i helgen, hvem vet?.. ;)
Nyt lørdagen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar