11. oktober 2015

Noe som vekker matlysten!


Hei og god søndag!

Her kommer et bilde fra en lunsj på terrassen på sensommeren i år. Jeg må bare slå et slag igjen for småretter og plukkemat. Jeg synes det er så godt og det vekker (i alle fall hos meg) opp matlysten! Jeg har skrevet om det tidligere, spesielt med tanke på små kresne barn som synes vanlig middag er kjedelig. Det kan du lese her

Det må jo ikke alltid være en standard rett med poteter, kjøtt og saus. Man kan jo variere litt og da spesielt til lunsj synes jeg det passer godt. (Her kan du bli (forhåpentligvis) inspirert til å be venner inn til en sen og god lunsj.) 

Jeg har blitt flinkere til å ta vare på mat fra middag. Om jeg så bare har noen få kjøttboller igjen så spar jeg på de til en lunsj dagen etter. Akkurat her grillet vi haloumi (verdens diggeste ost) og hadde det i tillegg til rester fra dagen før. Litt forskjellige oster, oliver og salat. Det skal så lite til av oppkappet frukt og tilbehør i forskjellige skåler før man vekker apetitten synes jeg. Man kan jo teste helt forskjellige ting bare for å ha gjort det; sølvløk, rødbeter og agurk på glass er et superenkelt eksempel som funker å fylle på med. Et bord med mye å velge i er nydelig. Og da sitter man litt lenger og koser seg også. :)

I dag skal vi nyte søndagen. Prøve å rett og slett slappe av. Det er så nydelig når man jobber og sliter ellers! Jeg er snart tilbake på bloggen igjen, ha det fint så lenge! :)2 kommentarer:

 1. Jeg har også blitt flinkere til å spare middag og lunsj fra dagen før, deilig matpakkemat det;)
  Håper søndagen ble bra, vi har gjort ingenting, og det er så deilig :)

  Fin ny uke til deg og dine♡

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er helt supert å ha med litt lunsj til jobben. Varme i mikroen. ;) Fin ny uke!

   Slett