3. oktober 2015

Terrassebordet før- og etterbilder!


Hei!

Før sommeren er helt på hell så tenkte jeg vise noen terrassebilder. (Oktober og indian summer!) Jeg synes selv det er så gøy med før- og etterbilder og håper du synes det samme. :)

Slik så det ut på terrassen da vi brukte det lille kaffebordet som hørte til rottinggruppen. Bordet var alt for lite for oss fire i familien og alt for lavt. Upraktisk og knotete. (En gang var vi åtte stykker og et vaffeljern ved dette bordet. Det var vel etter det som det nye bordet kom på plass. ;) 

På disse bildene bruker vi også flere sofaer og stoler fra en annen rottinggruppe. Det var når jeg begynte å sette sammen stolene og sofaene i en firkant at jeg kom på ideen med et kvadratisk bord. Trygve bygget det på en kveld!
Trygve er veldig rar når det kommer til snekkerprosjekter. Første gangen jeg hintet frempå at det hadde vært stilig med et trebord her så himlet han med øya. Det gjorde han også andre, tredje og fjerde gangen jeg nevnte det. Før han plutselig en kveld fikk ånden over seg, kjøpte inn materialer og mekket sammen bordet på en kveld. Da hadde han gått og tenkt på hvordan bordet skulle bygges i noen måneder, litt sånn til og fra fikk jeg vite. Så plutselig var planen klar og han satte i gang. Og da synes han jammen det er gøy også. :)
Vi bestemte oss for en høyde som passer perfekt på denne plassen i forhold til både møblene og utsikten. Dette bordet er nok mitt imellom et kaffebord og et spisebord i høyde. Vi spiser jo alltid her så det måtte være høyt nok. Jeg hater å sitte dobbeltbrettet å spise! Noen flere? 

Jeg fant inspirasjon til hvordan bordet skulle se ut på Pinterest. Har du laget deg en konto der? Hvis ikke, gjør det! MASSE fantastisk inspirasjon. Det er så kjekt å ta inspirasjon fra mange steder for så å sette det sammen og få til det beste av akkurat det man liker. Bordet er bygget i impregnert tre og kommer bare til å bli finere med årene vil jeg tro!
Jeg har ikke vært så fornøyd med uteplassen siden vi flyttet inn i huset for 10 år siden, som da bordet kom på plass. Det ble kanon. Noen flere bilder finner du her.

Nå har vi akkurat spist en veldig god og superenkel fiskerett. Ble virkelig imponert over enkelheten med å lage den. Man kokte rett og slett potetene i både vann og fløte og så bygget man bare videre på kokevannet til potetene og fylte på til det ble en fiskegryte. Så superenkelt og som sagt virkelig godt.

Ha en nydelig lørdagskveld, vi blogges!
2 kommentarer:

 1. Så fint:))
  Også herlig og kunne lage et selv!
  Vi hadde samme problemet med vår gruppe, bordet var alt for lite og alt for lavt :(
  Vi stakk ut å kjøpte et nytt bord vi, men kunne sikkert lett laget et selv, bord er jo noe av det letteste :))

  Kjempefin uteplass:)
  I dag begynte vi og pakke bort vårt, nå er det å sitte på terrassen over for min del, men noen stoler står igjen, hender vi vil grille eller steke vafler ute en solrik vinterdag :))

  Ha en fin fin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh det er alltid litt trist når man begynner å pakke bort utemøblene for vinteren men man sitter jo ikke ute på samme måte da. Som du sier; kanskje et par stoler men man sitter jo ikke og slapper av i en sofa i snø og storm akkurat. Ha en kjempefin nye uke! :)

   Slett