16. november 2015

Beach house!


Hei hei!

Det er rart at man kan ha julestemning til tross for sol, bad og varme. Men det har jeg i hvert fall og det hadde jeg sist vi var her. Det var også i november. Det er julepynt å få kjøpt i butikkene og mange barer og restauranter er pyntet med julelys. Men det er de kanskje året rundt når jeg tenker meg om. ;) Det er jo litt stilen ved vannet.

Det er masse inspirasjon å hente her til vårt nye hus! Både mye maritimt interiør og mange av husene ved vannet har akkurat samme utvendige form som vårt. Lavt, en etasje og i vinkel. Jeg har tatt noen bilder. Denne fine puta skal få pynte opp i vårt nye hjem. Bra at jeg har begynt i riktig ende av prosjektet hva? Først kjøper vi pynteputer, så river vi ut veggene. ;)

Håper du har det fint. Hører rykter om snø! Blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar