18. november 2015

Vinterkjøkken!


Hei hei på en onsdag! 

Håper dere har det fint, jeg har sånn julestemning! Og vi storkoser oss. :)

Jeg har sett gjennom mange, mange bilder av huset. Fra ruin og frem til nå. Gleder meg sånn til å legge ut siste del av HUSET restaureringen på bloggen. Jeg har funnet fram masse før- og etterbilder og det er jo så gøy både å se og vise frem. Utrolig hvor mye vi har gjort når man ser tilbake!

Det at vi skal begynne på enda et renoveringsprosjekt er jo helt kokos egentlig. Håper ingen av dere tror at vi er avhengige av slike prosjekter og aktivt oppsøker dem, for det gjør vi ikke! Haha! Jeg var egentlig så glad over at vi endelig var så og si ferdige med huset og hagen. Nå skulle vi jo bare kose oss! Men slik blir det altså ikke. Helt ennå. :) Nå håper jeg at det nye huset blir det siste store prosjektet og at vi får det riktig så koselig der.

Jeg bladde meg altså gjennom masse gamle bilder her en kveld og fant blant annet dette vinterbildet fra kjøkkenet. Skiltet henger nå i et butikkvindu. Ha en fin kveld, vi blogges! 

1 kommentar:

  1. Tittet innom igjen i går kveld og har måtte lese meg tilbake til siden jeg sist var innom (jeg leser dessverre ikke så mye blogger lenger, vet ikke hvorfor egentlig, det bare blir ikke sånn.... :/ ).

    Gleder meg til å se det nye huset, som mossejente ble jeg jo nysgjerrig på hvor dere har funnet den nye perlen. *ler*

    Gratulerer og masse lykke til! :D

    SvarSlett