28. november 2015

Julegavene er i boks, jippi!


God lørdag! :)

Nå har vi kommet oss hjem igjen. Jeg har vært en dag på jobb, vesker er pakket ut og vi begynner sakte men sikkert å få tilbake døgnsrytmen. Jetlag er rare greier. Hvordan kan kroppen "vite" hva slags klokke den følger til vanlig? Den burde vel bare forholde seg til at det er lyst eller mørkt, dag eller natt? Det virker som at det sitter dypere i kroppen enn det. Men, nå er vi på riktig spor og hvem har tid til å være trøtt? ;)

Jeg har begynt på julelisten min. Den er ennå ikke skrevet ned men det skal jeg gjøre i kveld! I går kveld pakket jeg inn alle julegaver vi hadde med fra USA. Jeg hadde også noen fra før som lå på lur i kottet. På slutten holdt jeg på å dø litt men jeg presset meg igjennom det og nå mangler det kun én julegave. Én! Skjønner dere hvor deilig det er! Helt utrolig fantastisk! Jeg hadde som mål å bli ferdig før desember og det må vi si er vel gjennomført. 

Jeg pakket også inn julekalender til barna i går. 48 minipakker... Som skrevet, jeg holdt på å dø litt på slutten der. Fikk i alle fall veldig vondt i ryggen mens jeg lå på gulvet og brettet. Hehe. Julekalenderen skal jeg komme litt tilbake til i et senere innlegg.

I dag har jeg huset for meg selv og jeg skal sette i gang med å vaske. Nå starter jeg med vinduer og så blir det hyller, lister og kjøkken. Får se hvor langt jeg rekker. Tenker at dette blir den store julevasken  og så tar vi den vanlige ryddingen og vaskingen av huset fremover.

Jeg har forresten fått helt dilla på klassisk cafétekst på krittavler. Jeg synes det er så utrolig fint! Koselig pose til rødvin eller hur? Ble visst en pute i denne stilen også hehe. Skikkelig fint til jul!

Nå sier jeg over og ut for nå, så blogges vi snart igjen! 

(Blir forresten helt gal av at jeg ikke får høyrestilt teksten men det funker bare ikke på bloggen nå. Beklager!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar