24. november 2015

Litt jul!


Hei!

Her kommer et bilde med bittelitt julestemning. Over kjøkkenøya henger bakeredskapene og jeg kjenner at jeg gleder meg til å ordne på kjøkkenet. Både bak og mat. :)

Det blir hektisk fremover så jeg håper at inspirasjonen sitter i for den kommer jeg til å trenge. Jeg får alltid veldig lyst til å lage mat hjemme på eget kjøkken etter å ha vært borte en stund. Jeg MÅ lage ukesmenyer. Du som har lest bloggen en stund vet jo at jeg har en utfordring med å klare det... NÅR jeg klarer det går hverdagen som en dans!

Jeg har også begynt på en lang to do list over hva som må gjøres hjemme for jul. Det er mye og jeg må begynne umiddelbart og gjøre litt hver dag. Det er tingen. Jeg har sluttet med å samle opp for å gjøre alt på en dag. Det går rett og slett ikke lenger med små barn. Det rekker jeg ikke. Så her er det opp med ermene med en gang. 

Lurer på om jeg skal skrive listen over ting jeg skal gjøre her på bloggen. Det gjorde jeg en annen gang og det var så bra! Da vet jeg at noen ser den og føler mer press. Ting blir gjort hehe. Hvordan går det med juleforberedelser og lister hos dere? Full kontroll? Vi blogges litt senere! 

6 kommentarer:

 1. Hei 😊 synes du skal skrive listen her på bloggen. Da inspirerer du hvertfall meg også 😊 klem fra Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er vi like Kari! Man blir inspirert av å se andre liste opp og få orden på sakene. Spesielt hvis de blir gjort! ;) Liste skal det bli.

   Slett
 2. Hadde vært veldig artig å se hva slags lister andre har før jul.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er jo dronningen av juleforberedelser Åshild! Koselig å følge deg. Jeg skal få på plass en liste. Gleder meg nå faktisk. :)

   Slett
 3. Venter i spenning på listeinspirasjon slik at jeg også kan "få ut fingeren" 👍😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer! Har skrevet litt i innlegget i dag. ;)

   Slett