21. november 2015

Julebil med slep!


Hei!

Er ikke disse to veldig sjarmerende? Hihi. Ser for meg skikkelig nedsnødde veier og bilen som slirer seg fremover til et stemningsfullt hus med krans på døren. Som en koselig julefilm. :)

Gleder meg til å komme hjem og begynne med julen. Hvorfor er det så gøy med julepynt? Det kan man jo lure på. Når jeg er i en butikk med egen avdeling for jul blir jeg helt kokos og må se hver eneste liten detalj før jeg kan gå videre. Egentlig er det vel alt med julen som er gøy. Maten, bakingen, pynten og forhåpentligvis snøen...

Ha en fin lørdag, vi blogges litt senere! 

3 kommentarer:

 1. Ja elsker de❤ har kjøpt en lignende selv,fra House Doctor❤
  Fin lørdagskveld til deg og dine.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlett
 2. Så fin:)
  Ingenting er så hyggelig som JUL♡

  SvarSlett
 3. Ja ikke sant dere! Koselig stil på julepynt med artige biler. :) Så House Doctor har noe lignende? Må sjekke ut!

  SvarSlett