5. november 2015

Throwback thursday! 2. april 2012


Hei hei!

Hvordan går det med dere der ute? Akkurat nå er dagene så fulle her at jeg ikke helt har tid til å kjenne etter. Her er det bare om å gjøre å få plass til mest mulig i døgnet. Og faktisk er det ganske så deilig å være så sliten at man sovner i det hodet lander på puta. Jeg liker det. :)

Det er uansett en utrolig spennende tid vi er inne i og ikke minst som venter fremover. Flere eventyr i nær fremtid!

Jeg er i gang og avslutter HUSET restaureringen-serien. Nå skal vi jo snart begynne på et helt nytt hus! Jeg har noen få gamle bilder igjen og tenkte at de siste delene i serien blir med før- og etterbilder. De er ikke så detaljerte som de tidligere men da blir det bilder av før og etter hage, terrasse, garasje m.m. Det er morsomt når man ser en stor forskjell på slike bilder, ikke sant! Da gjenstår det bare å komme opp med et navn på den nye serien. ;)

Throwback thursday! Jeg elsker dette bildet. Det er akkurat slik stemning jeg vil ha i min stue. Med kveldslyset inn gjennom vinduet. Og det er også akkurat slik jeg kommer til å minnes kveldene i dette huset. Vi hadde lys sofa og jeg og min søster skulle akkurat til å ta et glass vin etter å ha lagt B. Se det originale innlegget her. Håper at vi får stua til å bli koselig i det nye huset... 

Ha en kjempefin torsdagskveld kjære du som leser bloggen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar